вторник, 10 май 2011 г.

На басейн в Хисаря

Кратка разходка из хотелите в Хисаря

Започваме нашата обиколка из големите хотели в Хисаря с хотела, носещ името на града – хотел Хисар. Той е голям балнеологичен център. Удобства и уют съчетани с природата го правят  желано място за почивка в Хисаря.

Комплексът е разположен в югоизточната част на курорта, в един от най-красивите и чисти национални паркове на гр. Хисаря. Стаите са стандартни, но чисти и комфортни. Персоналът на хотела е ненатрапчиво любезен. Вътрешният басейн е удобен и за възрастни и за деца. Водната пързалка прави детското изживяване неповторимо. А джакузито е невероятно! Можете да поглезите тялото си с масаж. Сауната  и парната  баня са на ниво. След почивката в Хисаря  се зареждате с енергия и отново сте готови да се върнете към ежедневието.

Три звездният хотел Аугуста посреща гости през цялата година има капацитет от 300 души. Възможности за настаняване има: единични, двойни стаи и апартаменти като всички имат тераса с приятна гледка. С огромен ресторант с лятна градина и изглед към летния басейн разполага хотела.Вътрешен, външен басейн с минерална вода край които можете да се поръчате освежаващи напитки на кафе бара. Над 100 процедури се предлагат на посетителите на СПА центъра в хотела. Освен водата има и други забавления тук: електронни игри, тенис на маса, билярдна зала, велосипеди и рикши под наем.

Друг СПА хотел е Чинар.Хотелът се намира в центъра на града. Луксозната и стила обстановка предлага много възможности за бизнес и почивка  в Хисаря. Гостите могат да бъдат настанени в 14 двойни стаи, 3 ВИП апартамента (всяка спалня разполага със самостоятелна баня) и 4 лукс апартамента. Във всички помещения на хотела има сателитна телевизия, телефон,интернет и климатик, а топлата вода в тръбопровода е минерална.

Спа центъра на хотела предлага разнообразие от терапии и масажи. Голямо джакузи, парна баня, шоково ведро и сауна работят безплатно за всички гости на хотела. Ресторантът е луксозен като всичко друго в хотела, с вкусна кухня и първокласни напитки. През зимните дни във фоайето на хотела можете да се порадвате на гледката на горящата камина докато се греете с чаша вино в ръка.

Друг хотел в центъра на Хисаря е Хотел Централ,изисканата  и изключително хубава архитектура поразява със своя комфорт и функционалност. Ако толкова много ви се иска да избягате от градската среда, че даже и Хисаря ви идва в повече, можете да отседнете в комплекса Селска приказка. Комплексът е извън града. В центъра на комплекса заобиколени от тучна трева се намират басейна и барбекюто. Край тях се кипрят две уютни къщички с 5 стаи всяка. Всяка стая има достъп до самостоятелна баня, климатик и цифрова телевизия. Тук няма оформен ресторант в класическия смисъл на думата, а приемна, така я наричат собствениците на Селска приказка. Там гостите на комплекса могат да опитат традиционни за нашата кухня ястия и подбрани напитки. Близо до Селска приказка има мото писта и много красиви природни забележителности. В микро язовира до комплекса можете да се разходите със специалните водни колела.
Видяхте, че възможности за настаняване  в Хисаря има много, и навсякъде сте добре дошли!